Spital privat, accesibil pentru tine

Știm că în unele momente tratarea ambulatorie nu este suficientă în remedierea problemelor de sănătate. De aceea, Jose Silva nu este doar o clinică, ci și un spital privat, la prețuri corecte, care îți asigură confort și siguranță pentru rezolvarea afecțiunilor medicale cu care te confrunți.

PROGRAMEAZĂ-TECONTACTEAZĂ-NE

Spitalul privat Jose Silva

Două blocuri operatorii
moderne

Spitalul privat Jose Silva din Timișoara deține două blocuri operatorii moderne, dotate cu aparatură de ultimă generație, cameră de gardă și secție ATI cât și condiții de spitalizare impecabile.

Aici efectuăm o gamă largă de intervenții chirurgicale pentru tratarea afecțiunile ce țin de 6 specialități medicale diferite prin intervenții minim invazive, endoscopic, cât și prin chirurgie convențională.

Urologie

Urologia chirurgicală este o ramură a urologiei care se concentrează pe tratamentul afecțiunilor urologice prin intervenții chirurgicale.


Ginecologie

Intervențiile ginecologice sunt proceduri chirurgicale care se realizează la nivelul organelor genitale feminine, cu scopul de a trata diverse afecțiuni sau de a îmbunătăți calitatea vieții pacientelor.


Ortopedie și Traumatologie

Această secție are ca scop rezolvarea problemelor care afectează oasele, articulațiile, ligamentele, tendoanele și mușchii.Chirurgie Generală

Chirurgia generală tratează afecțiunile chirurgicale ale abdomenului și poate acoperi o gamă variată de alte condiții care necesită intervenții chirurgicale în diferite domenii medicale.


Chirurgie Vasculară

Chirurgia vasculară este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu tratarea afecțiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic.


Chirurgie Plastică

Chirurgia estetică clasică are ca obiectiv îmbunătățirea aspectului fizic al pacientului, în concordanță cu dorințele și așteptările lui, iar cea reparatorie are ca obiectiv corectarea unor defecte congenitale sau dobândite.Aparatură modernă


Aparatura modernă avută în dotare ne permite realizarea cu precizie a intervențiilor chirurgicale atât simple cât și complexe din 6 arii medicale diferite.
Medici de elită


Echipa Jose Silva este formată din medici de excepție, recunoscuți la nivel național, cu o bună pregătire în realizarea intervențiilor chirurgicale convenționale și laparoscopice.
Servicii medicale complete


Asigurăm pacienților noștri toate serviciile medicale necesare (cameră de gardă, servicii de anestezie și terapie intensivă etc)  și condiții favorabile de spitalizare și recuperare.
Decontare prin asiguratori privați


Decontăm serviciilor medicale pe baza asigurărilor private de sănătate la unul dintre colaboratorii noștri:  SIGNAL IDUNA, Asirom, Omniasig, Allianz Tiriac și NN.Satisfacem toate nevoile pacienților noștri

Spitalizare în condiții
ospitaliere


Cameră de gardă formată din medic și asistente medicale 24/24 h;

Secție ATI dotată conform normelor legale;

Saloane de 1 – 2 paturi și dotate cu baie proprie, TV și frigider;


Mese conform planului de tratament oferit de către medici;

Condițiilor de sterilizare și igienă impecabile;

Decontare prin asiguratori privați precum: SIGNAL IDUNA, Asirom, Omniasig, Allianz-Țiriac sau NN.


Testimoniale

Ce spun pacienții noștri?

Suntem destinația pacienților care, indiferent de vârstă, sunt în căutarea unor medici capabili să conceapă un plan terapeutic eficient pentru tratarea și prevenirea afecțiunilor medicale.

Un om deosebit și un profesionist excepțional. Acum 3 ani am fost operat de dr. Cumpănașu Alin fiind diagnosticat cu cancer de prostată. Mă simt foarte bine de parcă nu aș fi avut așa ceva.


Valeriu B.

Super servicii la această clinică. Tatăl meu a fost operat de hernie de către Dr Pîrvu. Mulțumim din suflet întregii echipe pentru grijă, atenție și calitatea înaltă a serviciilor. În această clinică pacientul și sănătatea lui sunt clar pe primul loc. Operația a durat câteva ore, iar în 24 de ore a fost recuperat și externat. Mulțumim din suflet d-lui Doctor, medicului anestezist, asistentelor și întregii echipe! Sunteți minunați!


Maria R.

Recomand clinica Jose Silva! Medici de excepție, profesionalism și tot ceea ce înseamnă servicii de calitate! Mulțumesc domnului doctor Icma Ion și întregii echipe medicale pentru operația de tiroidă și pentru grija dăruită!


Anne-Marie N.


Ai o urgență?

Programează o vizită  Numele Complet

  Email-ul Dvs.

  Telefon

  Data Nașterii

  Data Programării

  Ați mai fost la noi?

  Mesaj Adițional  Program zilnic


  Luni – Vineri
  08:00 – 20:00
  Sâmbătă
  Închis
  Duminică
  Închis

  Apelează Clinica

  +(40) 356 112 555


  Vizitează-ne

  Strada Jose Silva Nr 10
  Timișoara 300779


  Trimite e-mail

  office@clinicajosesilva.ro
  Câteva cuvinte


  Clinica Jose Silva este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

  Website designed by INNOVATION MKT&IT
  Subscribe


  Înscrieți-vă la newsletter pentru a primi toate noutățile și reducerile Clinicii Jose Silva   © 2019 Clinica Jose Silva | Toate drepturile rezervate.

   Call Now Button