Chirurgie Generală

Echipa formată din chirurgi, medici anesteziști și asistente se află la dispoziția tuturor celor care necesită intervenții atât de mică și mare chirurgie De asemenea, în cadrul clinicii sunt oferite și servicii specifice de ambulatoriu.

Câteva cuvinte


Beneficiind de tehnologie performantă, de ultimă generație, de personal medical ultracalificat și, în ansamblu, de o echipă de profesioniști, Clinica Jose Silva oferă servicii de chirurgie generală la cele mai înalte standarde. Pe lângă calitatea ridicată, ireproșabilă a actului medical, oferim condiții de spitalizare de top, asigurând pacienților, pre și post operator, cele mai bune condiții, siguranță și confort.

Chirurgia vasculară este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu tratarea afecțiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic. Singurele vase care nu sunt abordate în această specialitate sunt cele ale creierului și ale inimii.

Principala afecțiune tratată este boala arterială periferică, rezultat direct al aterosclerozei. Aceasta este o boală tot mai frecventă, afectând aproximativ 20% din populația adultă de peste 65 ani. În funcție de evoluția și severitatea bolii, aceasta poate deveni invalidantă, ducând până la amputație sau chiar deces. Din aceste considerente scopul principal al chirurgiei vasculare îl reprezintă salvarea membrelor inferioare și reducerea numărului de amputații majore.Chirurgia generală

Chirurgia generală este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale abdomenului precum și a altor afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialități, ce necesită tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afecțiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine, neurochirurgicale, chirurgie oncologică.


Chirurgia Vasculară

Chirurgia vasculară este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu tratarea afecțiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic. Singurele vase care nu sunt abordate în această specialitate sunt cele ale creierului și ale inimii.

Principala afecțiune tratată este boala arterială periferică, rezultat direct al aterosclerozei. Aceasta este o boală tot mai frecventă, afectând aproximativ 20% din populația adultă de peste 65 ani. În funcție de evoluția și severitatea bolii, aceasta poate deveni invalidantă, ducând până la amputație sau chiar deces. Din aceste considerente scopul principal al chirurgiei vasculare îl reprezintă salvarea membrelor inferioare și reducerea numărului de amputații majore.


Intervenții de mică chirurgie

Intervențiile de mică chirurgie sunt cele care pot fi realizate în ambulator, sub anestezie locală, cu instrumentar steril, în conformitate cu normele sanitare în vigoare. Sunt realizate excizii de chisturi sebacee, mici lipoame, nevi, veruci vulgare sau mici tumorete cutanate.

Chisturi sebacee

Sunt chisturi comune, necanceroase, situate sub piele, având aspectul unei umflături. Sunt localizate în mod frecvent pe scalp, față, trunchi sau organe genitale, dar pot apărea la nivelul oricărei suprafețe tegumentare. Cauzele apariției sunt reprezentate de astuparea cu cheratina din piele a canalului de evacuare al glandei sebacee. Acumularea de sebum crește treptat în dimensiuni, având un aspect inestetic și nu numai.
Excizia chistului se realizează printr-o incizie de mici dimensiuni, urmată de eliminarea conținutului și pereților acestuia. Cicatricea rămasă în urma intervenției este permanentă, însă foarte estetică.


Lipoame mici

În general de mici dimensiuni, lipoamele sunt tumori benigne compuse din țesut gras. Acestea au aspectul unor umflături moi, difuze, mobile sub piele, nefiind dureroase. Cel mai adesea apar pe trunchi, coapse și antebrațe, și în general acolo unde există grăsime.
Înlăturarea chirurgicală a lipoamelor se realizează complet. Intervenția – realizată sub anestezie locală – constă în înlăturarea tumorii și suturarea tegumentului. În cazul lipoamelor de dimensiuni mari (peste 10 cm) se poate practica excizia folosind și o ușoară anestezie generală.


Nevi

Nevii (alunițele) sunt aglomerări de celule pigmentare benigne sub formă de pete și/sau excrescențe de culoare brun-maro. Pot fi prezenți pe piele de la naștere (nevi congenitali) sau pot apărea pe parcursul vieții, stimulați de expunerea la soare. Nevii congenitali cu diametrul mai mare de 2 cm care prezintă activitate au indicație de excizie. Aceasta se realizează sub anestezie, în funcție de tipul, localizarea și mărimea nevului. Se excizează excrescența împreună cu marginile de siguranță. La final se realizează sutura fir cu fir, continuu sau intradermică, tehnică pe care o alege chirurgul în funcție de particularitățile cazului. Peste sutură se aplică un pansament special. Piesa excizată se recomandă a fi examinată din punct de vedere histopatologic, ca măsură de precauție.


Veruci vulgare

Verucile vulgare (negii) sunt formațiuni rotunde sau ovale, de culoarea pielii sau gălbui, de consistență dură, care pot apărea pe palme sau tălpi. Pot fi unice sau multiple, grupate în aceeași zonă sau răspândite pe corp. Verucile de mici dimensiuni pot fi înlăturate prin tratamente locale specifice, însă pentru cele cu diametrul mai mare de 4 mm se impune extirparea chirurgicală, procedură care are cea mai bună rată de succes. În cadrul acesteia, medicul va realiza anestezie locală și va elimina veruca. Vindecarea este rapidă, completă, fără cicatrici.


Tumorete cutanate mici

Mici excrescențe, tumoretele sunt formațiuni benigne localizate de obicei în jurul gâtului, ochilor sau în axile. Sunt niște proeminențe mici, medii sau mari, al căror mod de îndepărtare este ales în funcție de dimensiunile lor. Pentru cele medii și mari se practică excizia chirurgicală, sub anestezie locală, procedură simplă care durează doar câteva minute.Program Clinică


Luni – Vineri
08:00 – 20:00
Sambătă
Închis
Duminică
Închis

Calculator Preț


Acum aveți posibilitatea de a vă calcula costul invervenției medicale.


Calculator de preț

Ai nevoie de un consult?


Sună și programează

+(40) 356 112 555


Sună și programează

+(40) 371 493 991


Trimite email

clinicajosesilva@yahoo.comProgramează-te!

Clinica Jose Silva

Citește și despre:


 • Ambulatoriu

Clinica noastră oferă pacienților și servicii în regim ambulatoriu. Astfel, se pot efectua consultații, intervenții de mică chirurgie, tratamente și pansamente. Condițiile, aparatura, instrumentarul și consumabilele respectă în totalitate standardele europene. O echipă de profesioniști, cu vastă experiență, vă stă la dispoziție permanent, pentru că sănătatea dumneavoastră este preocuparea noastră.


Medic primar chirurgie generală

Conf. Dr. Pantea Stelian


Program
Medic Specialist Chirurgie Generală

Dr. Selaru MirceaProgram
Medic Chirurgie Generală

Dr. Murariu Marius


ProgramMedic Specialist Chirurgie Generală

Dr. Mihoc Tudorel


Program
Medic Specialist Chirurgie

Dr. Stef Dan


ProgramMedic Specialist Chirurgie

Dr. Ilinca Bogdan


ProgramMedic Primar Chirurgie Generală

Dr. Icma Ion


ProgramMedic Specialist Chirugie

Dr. Cucui Alexandru


Program


Medic Specialist Chirugie Generală

Dr. Pirvu Cătălin


ProgramMedic Specialist Chirurgie Generală

Dr. Roșu Cristian


ProgramMedic Specialist Chirurgie Generală

Dr. Braicu Vlad


Program


SERVICII DE CHIRURGIE

Alege unul sau mai multe servicii de mai jos si contactează-ne!
 • CONSULT DE SPECIALITATE250 RON
 • CONTROL150 RON
 • CONSULT+ EX. PROCTOLOGIC350 RON
 • ANESTEZIE LOCALAE50 RON
 • CONDILOAME ACUMINATE/ SEDINTA270 RON
 • DEBRIDARE EXCIZIONALA, TOALETA SUTURA (PLAGI TAIATE)680 RON
 • EXCIZIE MARISCA HEMOROIDALA650 RON
 • EXTRAGERE FIRE SUTURA PLAGA / PANSAMENT100 RON
 • EXAMEN PROCTOLOGIC 150 RON
 • EXCIZIA UNGHIEI INCARNATE350 RON
 • EXCIZIE GRANULOM DE FIR550 RON
 • ELECTROCAUTERIZARE / SEDINTA 350 RON
 • ECOGRAFIE200 RON
 • FISTULA PERIANALA CU ANESTEZIE LOCALA1300 RON
 • MICI INTERVENTII CU ANESTEZIE LOCALA (nevi, chisturi, lipoame, tumori mici – pana in 2cm) / LEZIUNE750 RON
 • MICI INTERVENTII CU ANESTEZIE LOCALA (mai mare de 2cm) / LEZIUNE950 RON
 • PANSAMENT50 RON
 • SCLEROZARE VARICE / SEDINTA550 RON
 • ȘEDINȚĂ TRATAMENT BOALA HEMOROIDALA (INEL) 350 RONCâteva cuvinte


Clinica Jose Silva este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

Website designed by INNOVATION MKT&IT
Subscribe


Înscrieți-vă la newsletter pentru a primi toate noutățile și reducerile Clinicii Jose Silva  © 2019 Clinica Jose Silva | Toate drepturile rezervate.

  Call Now Button