Dermatologie

Este specialitatea care se ocupa cu totalitatea afectiunilor care apar la nivelul organului cutanat (piele, mucoase accesibile si fanere), la orice varsta. Venerologia, al carei obiect de studiu il constituie totalitatea infectiilor cu transmitere sexuala, apartine acestei specialitati deoarece atat calea de contaminare cat si majoritatea manifestarilor clinice ale acestor infectii sunt localizate la nivel cutaneo-mucos.




Despre Dermatologie

Pielea este un invelis conjunctivo-epitelial care acopera corpul in intregime si se continua cu semimucoasele si mucoasele cavitatilor naturale. Este cel mai mare organ, suprafata sa fiind cuprinsa intre 1,5 si 2 m2 ,iar greutatea sa reprezinta aproximativ 20% din greutatea corpului. Grosimea pielii variaza in functie de topografie, de la 0,2 – 0,5 mm la 4 mm, in timp ce culoarea ei depinde de cantitatea si de tipul pigmentului melanic, de grosimea tegumentului, de vascularizatia dermului superficial si de cantitatea de caroten din stratul cornos si hipoderm.

Frecventa ridicata a bolilor de piele si descoperirile din ultimele decenii in domeniul Dermatologiei au facut ca aceasta specialitate sa ocupe un loc important in randul specialitatilor medicale. Pielea, prin suprafata sa mare si prin situatia sa ca organ de legatura intre organism si mediul inconjurator, este predispusa la o multitudine de afectiuni. In general, bolile dermatologice nu pun in joc viata, dar au un mare impact psihologic asupra bolnavului, pielea fiind accesibila privirii.


Cu ce te putem ajuta?


Peeling chimic pentru tratamentul acneei, cicatricilor postacneice si petelor hiperpigmentare


Consultatie dermatovenerologie


Dermatoscopie


Ecografie cutanata

Dermoanaliza


Chirurgie dermatologica


Examinare lampa Wood


Electrocauterizare leziuni


Chiuretaj cutanat


Dermatoscopia este o metoda de examinare neinvaziva, nedureroasa si rapida prin care se pot analiza diferite leziuni cutanate. Se realizeaza cu ajutorul unui microscop portabil care permite vizualizarea unor structuri si elemente cutanate inaccesibile cu ochiul liber (dispozitia pigmentului, prezenta sau absenta vaselor de sange). In functie de elementele observate cu ajutorul dermatoscopului se poate orienta diagnosticul unor leziuni. Dermatoscopia poate face diferenta intre o leziune benigna si una maligna, iar diagnosticarea intr-un stadiu precoce a leziunilor maligne duce la imbunatatirea prognosticului vital al pacientului. Fiecare dintre noi ar trebui sa facem cel putin o dermatoscopie pe an, frecventa fiind mai mare pentru cei care au multi nevi, sunt expusi timp indelungat la radiatiile ultraviolete sau cei care au un istoric familial de leziuni maligne cutanate. O dermatoscopie efectuata la timp poate salva o viata!

Ecografia cutanata este o metoda ultrasonografica de evaluare a diferitelor structuri cutanate: noduli, cicatrici, tumori. Cu ajutorul ecografiei putem verifica structura profunda a pielii, putem aprecia grosimea tegumentului in diferite afectiuni care se manifesta prin ingrosarea sau prin subtierea acestuia, putem determina limitele in suprafata si in adancime ale unor tumori, orientand astfel abordarea chirurgicala. De asemenea putem urmari evolutia post-tratament in diferite afectiuni, putem monitoriza rezultatele post-terapii anti-aging.

Dermoanaliza permite evaluarea mai multor parametri ai pielii: elasticitate, grad de hidratare sau pigmentare, cantitatea de sebum, densitatea colagenului de la nivelul dermului. Cu ajutorul dermoanalizei putem afla varsta reala a pielii, putem orienta diferite tratamente sau putem urmari evolutia sub tratament a diferitelor afectiuni cutanate.


Chirurgia dermatologica este metoda terapeutica cel mai frecvent utilizata in cazul diferitelor formatiuni tumorale. Sub anestezie locala cu Xilina se face excizia leziunii dorite, se sutureaza plaga urmand ca firele sa fie suprimate, in functie de caz si de localizare, dupa 7-10 zile.

Examinarea cu lampa Wood este un test diagnostic util in anumite tipuri de afectiuni dermatologice: infectii (pitiriazis versicolor, tinea capitis sau corporis, eritrasma) sau modificari pigmentare (vitiligo, melasma). Testul consta in examinarea pielii si parului cu ajutorul unei lampi care emite raze UVA. Testul nu necesita pregatire speciala, zona care urmeaza a fi analizata nu trebuie sa fie spalata in ziua respectiva, nu trebuie machiata sau data cu crema.

Electrocauterizarea este o metoda terapeutica ce implica folosirea unui curent de inalta frecventa pentru a indeparta diferite leziuni, pentru a inchide vase sanguine sau pentru a crea o incizie.

Chiuretajul cutanat presupune o radere superficiala a pielii cu ajutorul unui instrument numit chiureta. Aceasta metoda poate fi folosita pentru leziuni ca veruci seboreice, veruci vulgare sau moluscum contagiousum. Avantajul metodei este reprezentat de faptul ca vindecarea este foarte rapida.


Program Clinică


Luni – Vineri
08:00 – 20:00
Sambătă
Închis
Duminică
Închis

Calculator Preț


Acum aveți posibilitatea de a vă calcula costul invervenției medicale.


Calculator de preț

Ai nevoie de un consult?


Sună și programează

+(40) 356 112 555


Sună și programează

+(40) 371 493 991


Trimite email

clinicajosesilva@yahoo.com



Programează-te!

Clinica Jose Silva

Citește și despre:


  • Foliculita
  • Acneea – coșurile
  • Alergii cutanate
  • Alopecia – Chelia
  • Alunițele
  • Cancerul de piele
  • Dermato-cosmetica
  • Dermatovenerologie
  • Manevre terapeutice
  • Onicomicoza
  • Psoriazis
  • Zona zoster

Foliculita – este o inflamatie a unuia sau mai multor foliculi . Ea poate apărea oriunde pe piele.

Cauze si Simptome

Foliculita începe când foliculii de par sunt deteriorati prin frecare de la îmbrăcăminte, blocaje ale foliculului , sau de la ras . În cele mai multe cazuri de foliculită , foliculi deteriorati sunt apoi infectati cu bacterii aureus ( stafilococic ).

Simptomele comune includ erupţii cutanate, mâncărime, cosuri sau pustule lângă un folicul de păr în gât , abdomen , sau zona genitala. cosuri poate crusta peste.

Acneea (Cosurile, acnee vulgaris, acnee comune) nu este doar o problema pentru adolescenti; poate afecta persoane de la 10 ani până la vârsta de 40 ani. Acnee pot apărea pe piele ca oricare dintre următoarele: puncte albe, puncte negre, cosuri, pustule, chisturi (Cosuri adanci). Puroi în pustule.

Acneea (Cosurile) – Cauze

Acneea este cauzata de hiperactivitatea glandelor sebacee care secreta substanţe uleioase pe piele.
Suprafata pielii are o multime de mici glande sebacee chiar sub suprafata. Aceste glande produc sebum (un ulei natural) care păstrează pielea netedă şi catifelată.
Porii pielii (găuri în piele) permite ca sebumul sa ajunga la suprafata pielii. Părul creşte, de asemenea, prin aceşti pori.
Glandele sebacee ale persoanelor cu acnee sunt deosebit de sensibile la niveluri sanguine. În acelaşi timp, celulele moarte ale pielii, nu se desprind în mod corespunzător şi blocaza foliculi.
Combinaţie a acestor două efecte produce o acumulare de bacterii în foliculii parului. Acest lucru duce la aparitia punctelor negre şi albe.

SIMPTOMATOLOGIE:
Acneea de obicei cauzeaza una sau mai multe dintre următoarele simptome:

piele grasa
puncte negre (comedoane deschise)
punctele albe (comedoane inchise)
pete roşii sau galbene (pustule)
profunde leziuni inflamate (noduli si chisturi)
cicatrici

Alergii Cutanate – cuvântul alergii cutanate nu are o semnificaţie exactă sau se referă la o anumită boală sau un fel de tulburare. Este un termen general care reprezintă un focar de umflături pe corp, care schimbă modul în care pielea arata.

Alergiile cutanate pot fi localizate pe o anumita zona sau pe o zona larg răspândită. Categorii comune de alergii cutanate sunt:
– descuamarea pielii de patch-uri care nu este cauzată de infecţie.
– descuamarea pielii de patch-uri produse de infecţii fungice sau bacteriene.
– umflaturi rosii, mâncărime sau patch-uri asupra organismului, cum ar fi piept şi spate

Cauze si Simptome:
Lista de semne şi simptome menţionate în diverse surse pentru Alergii cutanate include simptomele enumerate mai jos:

Erupţii cutanate; Urticarie; Angioedem; Wheals; Erupţii cutanate; Umflarea pielii; Edem; Inflamaţia pielii; Prurit; Iritaţie; Durere

Alopecia – Caderea Parului – de obicei, se dezvoltă treptat şi afectează scalpul, poate fi difuză sau neuniforma şi pote fi clasificata ca cicatrizata sau nonscarring. Alopecia cicatrizata (căderea părului permanent) rezultata din distrugerea foliculului de par, care netezeşte suprafaţa pielii, ştergerea deschideri foliculare. Nonscarring alopecie (pierdere temporara a parului) daune rezultate din foliculul de par care cade si lasa deschideri foliculare, permitand cresterea parului viitor.

Cauze si Simptome

Datorita schimbarilor hormonale, iritaţie sau deteriorarea, uni foliculi pilosi au o fază de creştere mai scurtă şi sunt mai subţiri, plus cres mai putin. Parul trece printr-un ciclu de creştere economică şi de odihnă. Cursul fiecărui ciclu variază în funcţie de individ. Dar, în general, faza de creştere a părului, cunoscut sub numele de anagen, de obicei, durează doi-trei ani. În acest timp, parul tau creste doar mai puţin de 1 centimetru pe lună. In faza de odihna este numita telogen. Această fază de obicei dureaza trei-patru luni. La sfârşitul fazei de odihnă, fir de par cade, iar o nouă începe să crească în locul său. Odată ce un fir de păr cade, stadiul de crestere incepe din nou.

Pentru cei mai mulţi oameni caderea parului este în mod normal de 50 la 100 fire de par pe zi. Cauzele caderi parului pot fi diverse ca: datorate imbatriniri, datorate mosteniri genetice, unor boli sau unor tratamente medicamentoase.

Alunite Nevul melanocitic – sunt unele dintre creşterile cele mai comune care apar pe piele. În termeni generali, acestea sunt adesea menţionate sub denumirea aluniţe, pete de frumusete sau semne din nastere. Nevi melanocitar pot fi prezente la naştere sau în jur de ora naşterii. Acestea tind să fie mai mari, aluniţe sunt denumite nevi congenitali. In timpul copilariei „alunitele regulate” pot începe să apară. De obicei, ele sunt de culoarea pielii, sub formă de boltă/ plata care pot apărea oriunde pe piele. Persoanele au in medie cam 15-20 nevi melanocitar.

Cauze si Simptome

Genetica joacă un rol în formarea de nevi melanocitar. Unele familii au o tendinţă de a dezvolta aluniţe mai mult decât altele.

Acestea alunite sunt inofensive, dar uneori ele pot fi confundate cu cancer de piele de nespecialişti. Acest lucru poate fi adevărat în special pentru un tip de aluniţă numit nev displazic. Orice creştere a alunitelor care duce la schimbări în mărime, culoarea, forma, sângerări, mănâncă în mod regulat sau devine inflamate sau iritate trebuie să fie evaluate de către un dermatolog. Deşi se pot elimina multe dintre ele din motive cosmetice, îndepărtarea nu este necesara cu excepţia cazului în care sunt iritate, inflamate sau suspecte.

Cancerul de piele este o formă de cancer care se dezvoltă în ţesuturile pielii. Aceasta are loc atunci când anumite celule numite celule maligne încep să crească şi să înmulţească, apare mai frecvent pe zonele de tegument expuse la soare.

Exista trei categorii de cancer de piele: carcinom bazocelular, carcinom scuamos si melanom.

Simptome
– apariţia unei aluniţe care suferă 4 modificări diferite:
* Asimetrie: O jumătate din alunita nu se potriveşte cealaltă jumătate.
* Neregularitate de frontieră: marginile alunitei sau piele de langa sunt neregulate (zdrenţuite, crestate).
* Schimbă culoarea: pigmentarea alunitei este diferita şi variază de la o zonă în alta inclusiv nuante de cafeniu, maro, negru sau uneori chiar alb, rosu sau albastru. S-ar putea fi este posibil ca o parte din alunita să-şi piardă complet culoarea sa.
* Diametrul: orice creştere in dimensiune a unei alunite deja existente sau apariţia unei aluniţe mai mare de 6 mm

Dermato-cosmetica vine in intampinarea dorintei de frumusete a unui numar tot mai mare de pacienti , atat femei cat si barbati.

La CLINICA JOSE SILVA imperfectiunile pielii, riduri, cearcane, acnee, sunt privite integrat: in loc sa tratam separat liniile sau ridurile, petele sau cicatricile, privim fata ca un intreg. Folosim cunostintele actuale despre producerea fiecarui tip de leziune sau imperfectiune si oferim pentru fiecare pacient un plan de tratament in mai multe etape, constand din operatiuni minime in conditii de siguranta maxima si confidentialitate absoluta.

Dermatocosmetica cuprinde totalitatea manevrelor de diagnostic si tratament aplicate in cabinetul de dermatologie, avand ca scop sanatatea si frumusetea pielii si mai ales intarzierea procesului de imbatranire cutanata. Ritmul de viata, regimul alimentar, expunerea solara, imbatranirea, factorii genetici isi pun amprenta asupra aspectului pielii. Pielea isi pierde treptat stralucirea, gradul de hidratare, se rideaza, devine pigmentata, rosie sau flasca, obrajii isi pierd volumul. Problemele dermato-cosmetice, afecteaza nu doar sanatatea si infatisarea pacientului, ci poate avea consecinte si de ordin psihologic.

Dermato-cosmetica are diverse aplicatii cu rol estetic si nu numai: intinerirea aspectului cutanat al fetei, gatului, decolteului si mainilor, biorevitalizarea cutanata, tratamentele antirid pentru relaxarea ridurilor de expresie cu toxina botulinica, reglarea volumetriei faciale cu ajutorul substantelor de umplere(Acidul hialuronic), tratamentele anti-cearcane, anti-celulita, pentru cresterea parului sau reducerea transpiratiei excesive samd.

Acest tratament se executa in cabinetul de dermatologie, unde medicul dermatolog poate sa particularizeze procedurile in functie de efectul dorit, tipul de ten al pacientului si de gradul de uzura a pielii. Aparatura utilizata in cadrul departamentului este de ultima generatie si ofera solutii moderne pentru numeroase probleme dermatologice faciale sau corporale. Sunt combinate o serie de tehnici astfel incat beneficiul pacientilor sa fie maxim.

Consultatia dermatologica indentifica tipul de piele, starea in care se afla si ingrijirea corecta a acesteia. Afectiuni diferite impun solutii dermatocosmetice diferite. Exista produse dermatocosmetice speciale destinate ingrijirii, in functie tipul de piele: normala, mixta(tipul cel mai frecvent intalnit), grasa sau uscata si usor iritabila, hiperreactiva cu tendinta de inrosire care lucreaza impreuna cu procedurile ce se pot efectua in cabinetul de dermatologie.

Bolile cu transmitere sexuala sau bolile venerice sunt infectii transmise prin contact sexual (normal, oral sau anal) dar care pot fi transmise si pe alte cai.

Printre mijloacele de transmitere ale acestor boli, in afara de contactul sexual, mai putem intilni: contactul cu zona infectata, contactul cu obiecte infectate (ace, etc.) sau de la mama la fat, etc.

Aceste boli pot fi clasificate in doua mari categorii:

Bolile cu transmitere sexuala majore, din care fac parte:
– sifilisul
– gonoreea sau blenoragia
– sancrul moale
– granulomul inghinal
– limfogranulomatoza inghinala

Bolile cu transmitere sexuala minore, din care fac parte:
– uretritele negonococice (cele mai frecvente boli din aceasta categorie sunt provocate de chlamydii, mycoplasme,candida albicans, tricomonas vaginalis)
– tricomonaza urogenitala
– candidozele urogenitale
– herpesul genital
– vegetatiile veneriene
– molluscum contagiosum
– scabia
– pediculoza
– unele forme de hepatita virala.

In ultimul deceniu, infectia cu HIV, cea mai periculoasa infectie, alaturi de sifilis, a provocat epidemii fara precedent.
Exprimarile clinice ale bolilor cu transmitere sexuala apar mai ales in regiunea genitala, dar pot fi evidente si in cavitatea bucala, pe tegument sau la nivelul ochilor – conjunctival.

In zona genitala, simptomele se manifesta prin secretii neobisnuite, dureri in zona pelviana, arsuri, prurit, senzatie de iritatie, dureri in timpul actului sexual (dispareunie) sau la urinare (disurie). Prezenta tuturor acestor simptome nu este obligatorie – unele dintre ele disparand de la sine, desi infectia ramane in organism pana la tratare sau cronicizare.

  • consultatie dermatologie
  • control dermatologie
  • anestezie locala-xilina
  • anestezie locala cu crema anestezica<3 leziuni
  • anestezie locala cu crema anestezica>3 leziuni
  • chiuretare < 3 leziuni
  • chiuretare > 3 leziuni
  • excizie leziune mica
  • excizie leziune medie
  • prelevare biopsie
  • fir sutura
  • chirurgie unghie incarnata
  • dermatoscopie leziune unica
  • dermatoscopie <3leziuni
  • dermatoscopie >3 leziuni
  • electrocauterizare < 5 leziuni
  • electrocauterizare intre 5-10 leziuni
  • electrocauterizare > 10 leziuni
  • excizie leziune+sutura+pansament
  • excizie nev nevocelular
  • condiloame acuminate<5 leziuni
  • condiloame acuminate5-10 leziuni
  • angiom
  • verugi vulgare
  • chis sebaceu
  • incizie leziune suprainfectata
  • examinare lampa wood
  • pansament
  • recoltare secretie uretrala
  • recoltare scuama
  • sedinta lampa uvb narrow band
  • examinare microscopica a pielii
  • pansament

Onicomicoza – se referă la o infecţie fungică care afectează unghiile de la picioare si maini.

Cauze si Simptome

Onicomicoza este cauzata de 3 clase principale de ciuperci : dermatofiti , drojdii , mucegaiuri şi nondermatophyte . Dermatofiti sunt de departe cele mai frecvente cauze de onicomicoza . Doi agenţi patogeni majori sunt responsabili pentru aproximativ 90% din toate cazurile onicomicoza . Trichophyton rubrum conturi pentru 70% şi Trichophyton mentagrophytes conturi pentru 20% din toate cazurile . Onicomicoza cauzata de mucegaiuri nondermatophyte (Fusariumspecii, Scopulariopsis brevicaulis , Aspergillusspecii ) devine mai comuna in întreaga lume , reprezentând până la 15% din cazuri în unele ţări. datorită onychomycosis Candida este rară.

Factorii de risc pentru onicomicoza includ istoricul familial, îmbătrânire , sănătate precară înainte de traumatism , clima caldă , participarea la activităţi de fitness , imunosupresie (de exemplu , HIV , induse de droguri ) , scăldat comunal , şi încălţăminte ocluzive.

Unghia poate avea un aspect îngroşat, galben, sau tulbure . Unghiile pot deveni dure şi sfărâmiciose , sau se poate separa de lojă unghiulară. Nu este , de obicei, nici o durere sau alte simptome corporale , cu excepţia cazului în care boala este severă.

Psoriazis – sunt erupţii cutanate cronice , solzoase care afectează oameni de toate vârstele ( aproximativ 2 % din populaţie ). Există o predispoziţie genetică de a face psoriazis. Psoriazisul este , de asemenea, influenţată de mai mulţi factori de mediu. Acesta nu este contagioasă şi nu este din cauza unei alergii.

Cauze si Simptome

Exact ceea ce cauzează psoriazisul nu este pe deplin stiut, dar există o mulţime de cercetari active în acest domeniu. Sistemul imunitar este implicat hiperactiv într-un mod care cauzează inflamaţiea. În mod specific , există o producţie excesivă de TH1 citokine , în special TNF .
Acestea au multe efecte , inclusiv creşterea vaselor de sânge suplimentare în zona de piele (ceea ce cauzează culoarea rosie ) si cresterea celulelor pielii (ceea ce cauzează scalarea şi îngroşarea pielii) .

Influente genetice
Ca majoritatea bolilor, psoriazisul este influenţat de caracteristicile moştenite . Până la 50 % dintre persoanele cu psoriazis va şti de alt membru al familiei afectat . Pacienţii cu un istoric familial de psoriazis au tendinţa de a dezvolta psoriazis mai devreme în viaţă decât cei fără un istoric familial .
Stres
Stresul fizic şi emoţional pot precipita psoriazisul si este foarte greu de evitat.
Infecţie
Infecţiile pot cauza arderi de psoriazis . Uneori , tratamentul infecţiei poate duce la compensare sau de ameliorare a psoriazisului.
Sreptococcal infecţiile gâtului ( amigdalite ) pot provoca psoriazis guttate .
Candida infecţii (Afte) poate agrava psoriazisul .
Malassezia drojdii pot avea un rol în sebopsoriasis .

Hormoni
Relaţia intre hormoni si psoriazis este neclară. Post – pubertate este un moment de vârf pentru debutul psoriazisului. Sarcina poate avea , de asemenea, un efect de severitatea a psoriazisului , ea se îmbunătăţeşte , de obicei, cu potenţial de agravare după naşterea copilului. Psoriazisul nu afectează copilul nenăscut .

Simptomele variaza de la forme usoare si ajung pana la manifestari cu adevarat chinuitoare (de exemplu, cele localizate in pliurile articulatiilor). Pe de alta parte, formele grave de psoriazis dau nastere unor manifestari de ordin emotional, afectiunea avand un impact negativ asupra raporturilor sociale, personale si afective. Pacientii sunt uneori atat de coplesiti de boala lor, incat se simt izolati si deprimati.

Zona Zoster – este o erupţie dureroasă de vezicule (umflaturi) cauzate de reactivarea virusului varicelei. Este corect cunoscută sub numele de herpes zoster .

Cauze si Simptome

Virusul varicelei ramane in stare latenta in ganglionii nervosi pe timp de mai multi ani. Odata cu inaintarea in varsta, sau datorita unei boli, sistemul imunitar isi pierde capacitatea de controlare a virusului, care este reactivat. Astfel, in ganglioni si nervi se produce o reactie inflamatorie, ce determina aparitia unor vezicule grupate in buchete.

Zona Zoster debuteaza in principal cu senzatie de durere pe suprafata pielii, urmata la 2-3 zile de eruptii veziculare, dupa care boala poate fi diagnosticata. Tratamentul consta in administrarea de medicamente antivirale si uneori corticosteroizi, la 72 ore dupa aparitia leziunilor cutanate.


Medic Primar Dermatovenerologie

Dr. Chelmus Codruța


Program



Medic Primar Dermatovenerologie

Dr. Bnyat Daniela



Program


DR. CHELMUȘ CODRUȚA

Alege unul sau mai multe servicii de mai jos si contactează-ne!
  • CONSULT DE SPECIALITATE250 RON
  • CONSULTATIE DIAGNOSTIC MULTIPLU300 RON
  • CONTROL 150 RON
  • ANESTEZIE LOCALĂ – XILINĂ / buc70 RON
  • ANESTEZIE TOPICA70 RON
  • CRIOTERAPIE (leziune unica) / aplicare70 RON
  • CRIOTERAPIE (2-5 leziuni) tratament negi / veruci200 RON
  • BIOPSIE CUTANATA300 RON
  • CHIRURGIE UNGHIE INCARNATA400 RON
  • CHIURETARE LEZIUNE170 RON
  • CHIURETARE MOLUSCUM CONTAGIOSUM / sedinta300 RON
  • CHIURETARE VERUCI VULGARE / buc120 RON
  • DERMATOSCOPIE – 1 leziune100 RON
  • DERMATOSCOPIE – 1 -10 leziunI250 RON
  • DERMATOSCOPIE – 10 -20 leziunI350 RON
  • DERMAPEN / sedinta700 RON
  • ELECTROCAUTERIZARE (papiloame, angioame) – 10 LEZIUNI400 RON
  • ELECTROCAUTERIZARE (papiloame, angioame) – 20 LEZIUNI500 RON
  • ELECTROCAUTERIZARE (condiloame, veruci, keratoze actinice) / leziune100 RON
  • ELECTROCAUTERIZARE (keratoze seboreice, actinice) / sedinta500 RON
  • ALTE TUMORI BENIGNE (MOLUSCUM PENDULUM, BOTRIOMICOM)400 RON
  • EXCIZIE NEV PIGMENTAR („alunita”) / leziune400 RON
  • EXCIZIE CARCINOM BAZOCELULAR (alte tumori maligne)500 RON
  • EXCIZIE CHIST SEBACEU400 RON
  • EXTRACTIE CHIST MILIUM / leziune70 RON
  • EXTRACTIE COMEDOANE / sedinta300 RON
  • INCIZIE, EVALUARE, DEBRIDARE, DRENAJ300 RON
  • TOALETA + MEȘAJ120 RON
  • PANSAMENT LOCAL50 RON
  • RECOLTARE SECRETIE URETRALA100 RON
  • RECOLTARE SCUAMA100 RON
  • SUPRIMARE FIRE SUTURA75 RON

DR. BNAYAT DANIELA

Alege unul sau mai multe servicii de mai jos si contactează-ne!
  • CONSULT DE SPECIALITATE250 RON
  • CONTROL 150 RON
  • ANESTEZIE LOCALĂ – XILINĂ / buc30 RON
  • ADEVERINȚĂ MEDICALĂ20 RON
  • CHIRURGIE UNGHIE INCARNATA200 RON
  • DERMATOSCOPIE / leziune50 RON
  • EXCIZIE LAMPĂ WOOD50 RON
  • EXCIZIE FORMATIUNE TUMORALA500 RON
  • EXCIZIE CHIST SEBACEU + BIOPSIE400 RON
  • EXCIZIE VERUCI / bucata70 RON
  • EXCIZIE ( ELECTROCAUTERIZARE) PAPILOAME; MOLUSCUM/ LEZIUNE20 RON
  • FIR SUTURĂ20 RON
  • INTERPRETARE ANALIZE:50 RON
  • PANSAMENT LOCAL20 RON
  • RECOLTARE SECREȚIE URETRALĂ50 RON
  • RECOLTARE SCUAMĂ50 RON
  • SEDINTA LAMPA UVB NARROW BAND70 RON



Câteva cuvinte


Clinica Jose Silva este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

Website designed by INNOVATION MKT&IT

Politica de cookie si GDPR




Subscribe


Înscrieți-vă la newsletter pentru a primi toate noutățile și reducerile Clinicii Jose Silva



    © 2019 Clinica Jose Silva | Toate drepturile rezervate.

    Call Now Button