Diagnosticăm și tratăm afecțiunile tale

Ignorarea simptomelor sau administrarea tratamentului „după ureche” îți pot fi fatale. Un simplu consult de specialitate la clinica Jose Silva îți poate salva viața. Indiferent dacă ne calci pragul pentru un consult de rutină sau pentru diagnosticarea corectă a simptomelor deja apărute, echipa noastră medicală este alături de tine pentru a te ajuta să-ți recapeți sănătatea.

PROGRAMEAZĂ-TECONTACTEAZĂ-NE

Clinica medicală Timișoara

Plan de tratament personalizat
problemelor tale

Clinica privată Jose Silva are în echipa sa medici cu experiență vastă care fac parte din Elita Națională și Internațională a Medicilor.

Aparatura modernă și personalul pregăti ne oferă posibilitatea de a concepe un plan terapeutic eficient pentru tratarea și prevenirea afecțiunilor din peste 13 domenii medicale.

Alergologie

Alergologia se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și gestionarea reacțiilor alergice ale organismului la diverse substanțe sau factori din mediu, precum: polen, acarieni, medicamente, substanțe chimice etc.


Cardiologie

Cardiologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe studiul, diagnosticul, tratamentul și gestionarea afecțiunilor sistemului cardiovascular, care include inima și vasele de sânge.


Chirurgie

Chirurgia generală este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticarea și tratarea unei game variate de afecțiuni și probleme medicale, care pot afecta diferite părți ale corpului uman.Chirurgie vasculară

Chirurgia vasculară este o specialitate medicală care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și gestionarea afecțiunilor vaselor de sânge, inclusiv arterele, venele și limfaticele.


Endocrinologie

Endocrinologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe studiul și gestionarea sistemului endocrin, care este responsabil pentru secreția hormonilor și reglarea funcțiilor corporale.


Gastroenterologie

Gastroenterologia se concentrează pe studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului gastrointestinal, care include esofagul, stomacul, intestinul subțire și gros, ficatul, vezica biliară, pancreasul și alte organe asociate.Medicină internă

Medicina internă este ramura cea mai complexă a medicinei care se ocupă atât de afecțiunile organelor interne, precum și de cele ale aparatului osteoarticular, tulburări endocrinologice și boli metabolice.


Nefrologie

Nefrologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticul, tratamentul și gestionarea afecțiunilor sistemului renal, inclusiv rinichii și toate aspectele legate de funcționarea lor.


ORL

ORL reprezintă o specialitate medicală care se concentrează pe studiul, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor legate de ureche, nas, gât și zonele învecinate ale capului și gâtului.Pediatrie

Pediatria se concentrează pe prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și gestionarea tuturor tipurilor de probleme de sănătate care afectează pacienții non-adulți – de la sugari și copii până la adolescenți.


Neonatologie

Neonatologia este ramura medicală care se ocupă de îngrijirea nou-născutului în prima lună de viațăTehnologii medicale avansate


Folosim tehnologii medicale avansate care ne permit identificarea și diagnosticarea la timp a problemelor tale de sănătate.
Medici de elită


Ni se alătură continuu medicii pregătiți și apreciați din zona de Vest a țării gata să ofere un diagnostic corect și un plan de tratament personalizat nevoilor tale.
13 domenii medicale


Grija față de sănătatea ta s-a transformat în grija pentru întreaga familie. Astfel, am ajuns să oferim servicii medicale profesionale din 13 arii diferite.
Decontare prin asiguratori privați


Decontăm servicii medicale pe baza asigurărilor private de sănătate la unul dintre colaboratorii noștrii:  SIGNAL IDUNA, Asirom, Omniasig, Allianz-Tiriac și NN.Profesionalism și experiență

Un diagnostic corect
în timp util


Diagnosticarea problemelor de sănătate din peste 13 arii medicale;

Medici cu experiență vastă care fac parte din Elita Națională și Internațională a Medicilor;


Plan de tratament personalizat și eficient;

Decontare prin asiguratori privați precum: SIGNAL IDUNA, Asirom, Omniasig, Allianz-Țiriac sau NN.


Testimoniale

Ce spun pacienții noștri?

Suntem destinația pacienților care, indiferent de vârstă, sunt în căutarea unor medici capabili să conceapă un plan terapeutic eficient pentru tratarea și prevenirea afecțiunilor medicale.

Cel mai bun personal medical pe care l-am întâlnit, profesioniști. Nu mă așteptăm să fiu tratat atât de bine de personal și de medici. BRAVO! Recomand TUTUROR


Adrian A

Am rămas plăcut surprinsă de tot ceea ce înseamnă Clinica Jose Silva Timișoara. Am întâlnit oameni cum rar mai întâlnești. Am fost tratată cu profesionalism. Am întâlnit o ambianță cum rar mi-a fost dat să întâlnesc într-o clinică. Tot ceea ce îți dorești, poți găsi la Clinica Jose Silva Timisoara. Totul la superlativ! Recomand cu încredere!


Iolanda B.

Recomand clinica Jose Silva și toată echipa de profesioniști ! M-am simțit cea mai importantă pacientă! Clinica este dotată cu echipamente moderne și are personal foarte bine pregătit. Sunt mulțumită de rezultatele obținute și recomand cu încredere!!!


Andreea L.

Am fost la mai multe specializări în cadrul acestei clinici și mereu mi s-a răspuns la toate întrebările cu răbdare și respect. Pentru medicina internă o recomand pe doamna Petrus, e un doctor extrem de atent, meticulos, uman.


Ana S.


Ai o urgență?

Programează o vizită  Numele Complet

  Email-ul Dvs.

  Telefon

  Data Nașterii

  Data Programării

  Ați mai fost la noi?

  Mesaj Adițional  Program zilnic


  Luni – Vineri
  08:00 – 20:00
  Sâmbătă
  Închis
  Duminică
  Închis

  Apelează Clinica

  +(40) 356 112 555


  Vizitează-ne

  Strada Jose Silva Nr 10
  Timișoara 300779


  Trimite e-mail

  office@clinicajosesilva.ro
  Câteva cuvinte


  Clinica Jose Silva este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

  Website designed by INNOVATION MKT&IT
  Subscribe


  Înscrieți-vă la newsletter pentru a primi toate noutățile și reducerile Clinicii Jose Silva   © 2019 Clinica Jose Silva | Toate drepturile rezervate.

   Call Now Button