Ortopedie și traumatologie

Ortopedia-traumatologia reprezintă o ramură chirurgicala care se concentrează pe diagnosticarea, tratamentul și gestionarea afecțiunilor musculo-scheletale cronice , degenerative si traumatologice prin intervenții chirurgicale de la cele de baza până la cele laborioase. Scopul principal al acestei chirurgi este de a corecta problemele osoase, articulare și musculare, pentru a restabili funcția normală a sistemului musculo-scheletic și a ameliora simptomele cu care te confrunți.


Despre Ortopedie și traumatologie

Chirurgia ortopedică poate fi necesară în cazul unor fracturi complexe, afecțiuni degenerative ale articulațiilor sau pentru corectarea deformărilor.

La Clinica Jose Silva pentru tratarea problemele articulațiilor chirurgii folosesc procedura minim-invazivă denumită, artroscopie. În general, artroscopia este considerată o tehnică sigură și eficientă pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor articulare. Ea contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților și la diminuarea riscurilor asociate cu intervențiile chirurgicale tradiționale.

Folosirea artroscopiei prezintă o serie de avantaje semnificative în comparație cu intervențiile chirurgicale deschise tradiționale. Printre principalele avantaje ale artroscopiei se numără:


Procedură minim invazivă:

Artroscopia necesită doar mici incizii în locul operației, spre deosebire de intervențiile chirurgicale deschise care implică incizii mari. Aceasta reduce riscul de infecții, sângerare și durere postoperatorie.


Reduce disconfortul postoperator:

Datorită dimensiunii mici a inciziilor, pacienții se confruntă, de obicei, cu mai puțin disconfort și durere după artroscopie, ceea ce contribuie la o recuperare mai rapidă.


Recuperare mai rapidă:

De obicei, perioada de recuperare după o artroscopie este mai scurtă decât în cazul intervențiilor chirurgicale deschise. Pacienții revin la activitățile obișnuite mai repede și pot reveni la muncă și la exerciții fizice mai devreme.


Reduce riscul de complicații:

Cu incizii mai mici și traume reduse la nivelul țesuturilor, riscul de complicații postoperatorii, cum ar fi infecțiile, este redus.


Vizualizare detaliată și diagnostic precis:

Artroscopia oferă medicului o imagine detaliată și clară a structurilor interne ale articulației prin intermediul artroscopului. Astfel, îi permite medicului chirurg o evaluare precisă și o intervenție chirurgicală mai exactă.


Tratament eficient:

Artroscopia permite medicului să efectueze diverse proceduri terapeutice în articulație, cum ar fi reparații de ligamente sau menisc, îndepărtarea de fragmente de cartilaj etc., ceea ce duce la un tratament mai eficient al afecțiunilor articulare.Care sunt principalele proceduri pe care le folosim?

 • Artroscopia genunchiului

Artroscopia genunchiului reprezintă o procedură chirurgicală minim invazivă în care se utilizează un instrument numit artroscop pentru a vizualiza și trata problemele articulației genunchiului. Prin efectuarea unor mici incizii, artroscopul este introdus în genunchi, permitând medicului să examineze în detaliu structurile interne ale articulației, cum ar fi meniscurile, ligamentele și cartilajul articular. 

 •  Meniscectomie

Meniscectomia reprezintă o procedură chirurgicală în cadrul căreia se îndepărtează parțial sau în totalitate un menisc, care este un disc fibros situat în articulația genunchiului. Această intervenție se realizează pentru a trata rupturile sau leziunile meniscului, care pot cauza durere, inflamație și disfuncție în genunchi. Meniscectomia poate fi efectuată prin artroscopie, o tehnică minim invazivă, care implică introducerea unui artroscop în genunchi prin mici incizii, sau prin chirurgie deschisă, în funcție de gravitatea leziunii.

 •  Sutură de menisc

Sutura de menisc reprezintă o procedură chirurgicală în cadrul căreia se coase sau se repară un menisc rupt în articulația genunchiului. Meniscul este un disc fibros cartilaginos situat în genunchi, care ajută la absorbția șocurilor și la menținerea stabilității articulației. Rupturile de menisc pot fi cauzate de traume sau uzură și pot provoca durere, inflamație și limitarea mobilității genunchiului. Procedura poate fi realizată prin artroscopie, o tehnică minim invazivă, sau prin chirurgie deschisă, în funcție de tipul și severitatea rupturii. 

 •  Ligamentoplastie

Ligamentoplastia este una dintre cele mai des întâlnite proceduri chirurgicale ortopedice care se realizează în cazul rupturii ligamentelor, în special ligamentul încrucișat anterior (LIA) în genunchi. Aceasta este minim-invazivă și prezintă o rată ridicată de succes. Scopul principal al ligamentoplastiei este de a restabili stabilitatea și funcționarea articulației genunchiului, astfel încât pacientul să poată reveni la activitățile normale și sportive.

 •  Reconstrucție condrală

Reconstrucția condrală reprezintă o procedură chirurgicală ortopedică care implică repararea sau regenerarea suprafeței cartilaginoase a unei articulații, cunoscută sub denumirea de cartilaj articular. Aceste tehnici pot fi realizate în funcție de dimensiunea, localizarea și gravitatea leziunii de cartilaj și pot fi efectuate prin artroscopie, o abordare minim-invazivă, sau prin chirurgie deschisă, în funcție de specificul fiecărui caz.


Ce proceduri chirurgicale efectuăm?


Artroscopia genunchiului;


Meniscectomie


Sutură de menisc


Ligamentoplastie


Reconstrucție condrală


Endoprotezare șold

Mobilizare articulară sub anestezie


Boala Dupuytrene


Extragere material de osteosinteză


Osteosinteza fracturilor membrului superior și inferior


Bursectomie, etcProgram Clinică


Luni – Vineri
08:00 – 20:00
Sambătă
Închis
Duminică
Închis

Calculator Preț


Acum aveți posibilitatea de a vă calcula costul invervenției medicale.


Calculator de preț

Ai nevoie de un consult?


Sună și programează

+(40) 356 112 555


Sună și programează

+(40) 371 493 991


Trimite email

clinicajosesilva@yahoo.comProgramează-te!


Medic Specialist Ortopedie și traumatologie

Dr. Răzvan Lupescu


Program

ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE SPITAL

Alege unul sau mai multe servicii de mai jos si contactează-ne!
 • Artroscopie genunchi – diagnostic6000 RON
 • Biospie de parti moi 4000 RON
 • Bursectomie olecraniana / prerotuliana4900 RON
 • Excizie chist sebaceu / lipom1000 RON
 • Excizie exostoza picior8000 RON
 • Excizie nevrom Morton unilateral5000 RON
 • Excizie tumori tesuturi moi5000 RON
 • Ligamentoplastie 12000 RON
 • Meniscectomie artroscopica 7500 RON
 • Mobilizare articulara sub anestezie4000 RON
 • Operatie Hallux Valgus (monturi) unilateral10000 RON
 • Punctie biopsie unilaterala2700 RON
 • Reconstructie ligament femuro-patelar13000 RON
 • Sutura de menisc10000 RON
 • Sutura de tendon8000 RON
 • Terapie chirurgicala a edemului dur si seromului5000 RON
 • Terapie chirurgicala a epicondilitei laterale5000 RONCâteva cuvinte


Clinica Jose Silva este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

Website designed by INNOVATION MKT&IT
Subscribe


Înscrieți-vă la newsletter pentru a primi toate noutățile și reducerile Clinicii Jose Silva  © 2019 Clinica Jose Silva | Toate drepturile rezervate.

  Call Now Button