Clinica Jose Silva

Specializări

Și dacă zâmbetul este prima dovadă de fericire, un zâmbet perfect este sinonimul unei dăruiri perfecte, iar perfecțiunea se obține doar în cabinetele clinicii Jose Silva

Alergologie


Alergia reprezintă un răspuns al sistemului imunitar la substanțe care în mod obișnuit sunt inofensive, cum ar fi polenul, acarienii din praful de casă, sau alimentele.


DETALII AICI


Cardiologie


Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardulu.


DETALII AICI


Chirurgie Generală


Chirurgia generală este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale abdomenului precum și a altor afecțiuni chirurgicale


DETALII AICI


Dermatologie


Este specialitatea care se ocupa cu totalitatea afectiunilor care apar la nivelul organului cutanat (piele, mucoase accesibile si fanere), la orice varsta.


DETALII AICI


Endocrinologie


In cadrul endocrinologiei sunt investigate afectiunile tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale si tulburarile metabolismului calcic (osteoporoza, osteomalacia).


DETALII AICI


Gastroenterologie


Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor tubului digestiv si a organelor anexe.


DETALII AICI


Medicină Internă


Medicina interna este ramura cea mai complexa a medicinei, ocupandu-se atat de afectiunile organelor interne, de unde si denumirea, (inima, plamani, ficat, tub digestiv, splina, rinichi).


DETALII AICI


Nefrologie


Nefrologia trateaza patologia renala non-chirurgicala, pre si post-chirurgicala, precum si afectarea renala din boli sistemice : diabet zaharat, hipertensiune arteriala (HTA), vasculite, colagenoze.


DETALII AICI


Neurologie


Neurologia este specialitatea medicala care se ocupa de investigarea,diagnosticarea si tratamentul tuturor categoriilor de boli ale sistemului nervos central, sistemului nervos periferic cat si autonom.


DETALII AICI


ORL


ORL-ul este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor.


DETALII AICI


Program zilnic


Luni – Vineri
08:00 – 20:00
Sâmbătă
Închis
Duminică
Închis

Apelează Clinica

+(40) 356 112 555


Vizitează-ne

Strada Jose Silva Nr 10
Timișoara 300779


Trimite e-mail

office@clinicajosesilva.ro
Câteva cuvinte


Clinica Jose Silva este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

Website designed by INNOVATION MKT&IT
Subscribe


Înscrieți-vă la newsletter pentru a primi toate noutățile și reducerile Clinicii Jose Silva    © 2019 Clinica Jose Silva | Toate drepturile rezervate.

    Call Now Button